Bivši selektor Srbije prozvao Nadala “Misle da su šampioni, a zapravo nisu”

Bogdan Obradović nije srećan što je Rafa stigao do 21. Grend slema

Ni skoro 15 dana od dešavanja u Australiji vezanih za nastup Novaka Đokovića na prvom Grend slemu sezone, ne stišava se atmosfera.

Srpski teniser se i dalje "provlači" kroz tamošnje medije, a čujemo i reakcije brojnih ljudi iz sveta sporta.

Poslednji u nizu koji se oglasio jeste nekadašnji selektor reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, koji smatra da su organizatori prvog Grend slema učinili sve kako bi Rafael Nadal stigao do rekorda i osvojenog 21. trofeja na najvećim turnirima.

- Igra nije poštena. Vekovima su lagali, pa su nastavili sa tradicijom laži, prevare i montiranjem da ceo svet misli da su oni šampioni, a zapravo nisu. Sklonili su Novaka u momentu kada je najjači, sa tri grend slema i jednim finalom u prošloj sezoni. To dokazuje da je najbolji svih vremena. A oni mu nisu dali da igra i izmislili su glupe razloge da bi praktično dali trofej Nadalu - rekao je Obradović, a prenosi Informer.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Potom je na slikovit način objasnio kako Novak može da se zadrži na prvom mestu ATP liste i potom osvoji dovoljno Grend slemova da uđe u istoriju.

- Savetujem mu jedno naše tradicionalno oružje – glogov kolac! Time smo ubijali vampire. Novak treba da "smisli" svoj glogov kolac i jednom za sva vremena ostavi vampire u pećini, gde i treba da budu - izjavio je nekadašnji selektor Srbije.

(Telegraf.rs)