Bivši napadač Zvezde se vratio na Marakanu

Centarfor se nije snašao u crveno-belom dresu

Kada je prvog dana 2022. godine Ohi Omoižuanfo zadužio dres Crvene zvezde, ovdašnja fudbalska javnost bila je oduševljena.

Pomenuti centarfor došao je na Marakanu iz norveškog Moldea, sa epitetom ubojitog strelca, ali se nije snašao u crveno - belom dresu.

Norveški napadač trenutno nastupa za Brondbi gde pruža zavidne partije i trese mreže, a sa Marakane je otišao u eri trenera Dejana Stankovića.

- Bilo je dosta teško igrati u Stankovićevom timu. Mislim da je zbog njegovog statusa i u Zvezdi i toga kakav je igrač bio, kao da je želeo da se pokaže. Kao da je imao veliki pritisak na plećima koji je preneo i na igrače. Možda su nekada njegova očekivanja bila da igramo savršeno. Bio bi jako ljut kada bi neko pogrešio, a to ponekad može da bude loše za neke igrače. Jer nam daje nesigurnost da se ne usuđujemo da igramo našu igru, jer se bojimo da pogrešimo, jer će onda trener biti besan i kritikovati te - rekao je Ohi o svom bivšem treneru.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, pouzdani centarfor se vratio u doskorašnji klub, ali samo kao navijač. Naime, on je bio prisutan na prijateljskom meču između Zenita i Crvene zvezde koji je odigran u subotu.

(Telegraf.rs)