Aleksandar Dragović propušta derbi sa Partizanom!?

Takođe se u proces rehabilitacije uključio i Zoran Tocilj, koji je popularan kod mnogih fudbalera iz Srbije i regiona kada je oporavak u pitanju

Crvena zvezda je u velikom problemu pred 172. večiti derbi sa Partizanom, jer je na poslednjoj utakmci protiv TSC-a trener Vladan Milojević morao prinudno da izvede Aleksandra Dragovića, Vladimira Lučića i Uroša Spajića.

Pisali smo već da je najgore prošao Vladimir Lučić, koji je povredio koleno i prve prognoze nisu dobre. On je sasvim sigurno otpisan za derbi.

Što se tiče Dragovića i Spajića, kod njih će biti "trka s vremenom" da li će se oporaviti za derbi i odluka će verovatno biti doneta pred sam meč.

Kako saznajemo, nešto bolja situacija je kod Spajića, kome je povređen skočni zglob, dok je Dragoviću povređen list.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prema saznanjima Telegrafa, u rehabilitaciju Dragovića uključena je i čuvena doktorka Marijana Kovačević, koja je rehabilitovala mnoge velike fudbalske zvezde tokom poslednje dve decenije, a zanimljivo je da je pomagala i Novaku Đokoviću tokom Australijan opena 2021. godine, kada je imao rupturu trbušnog mišića.

Ona je tada doputovala iz Beograda direktno do Melburna samo da bi pomogla Đokoviću. Tretmani su očigledno urodili plodom i Novak je brzo zalečio rupturu i u finalu se nije ni osetilo da je povređen.

Ali, doktorka Marijana nije jedina koja je u čitavoj priči. Prema saznanjima Telegrafa u čitav proces uključen je i doktor Zoran Tocilj, kod koga takođe u poslednje vreme ide veliki broj srpskih fudbalera posle povreda.

Podsetimo, večiti derbi je na programu u subotu od 17.00 na Marakani.

Telegraf.rs