Zvezdu čeka ‘meč kao nijedan drugi’…

Crveno-beli imaju za sedam dana tri utakmice, tako da je potrebno da ekipa bude na maksimalnom nivou spremnosti.

Dobra igra u Šapcu i tri gola u mreži Mačve bili su dovoljan razlog da igrači Crvene zvezde od strane trenera Dejana Stankovića budu nagrađeni sa dva slobodna dana.

Ipak, posle mini odmora jutros su se na ‘Marakani’ upalili motori, danas slede dva jaka treninga i zatim početak ‘priprema’ za dolazak Napretka na stadion ‘Rajko Mitić’.

Meč nije kao svaki drugi iz jednostavnog razloga što navijači dolaze da proslave 75. rođendan i žele žurku na terenu, ali i na tribinama.

Ako pogledamo poslednje rezultate Crvene zvezde i Napretka u domaćem šampionatu jasno je da je domaćin apsolutni favorit. ‘Čarapani’ nemaju pobedu u pet prolećnih duela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mesta opuštanju nema, oprez je uvek na maksimumu kod lidera šampionata, a što se tiče zdravstvenog biltena, Milan Rodić ubrzano radi na povratku, ali nije siguran njegov nastup u subotu. 

Nemanja Milunović je preskočio Mačvu, očekuje se da se nađe u kombinaciji za tim kao i Miloš Vulić.

Crvena zvezda u subotu 14. marta igra protiv Napretka, taj meč je na programu od 18 časova, potom crveno-beli gostuju Radu u sredu, a nakon toga u nedelju dočekaće Radnik iz Surdulice.

FOTO: FK Crvena zvezda Hotsport.rs