Zvezdino veliko pojačanje propušta ostatak sezone zbog povrede (FOTO)

Sedmoricu novih igrača angažovala je Crvena zvezda u minulom prelaznom roku ako ne računamo Erika Jirku koji je prošlog leta ozvaničio transfer na "Marakanu" i ostao na šestomesečnoj pozajmici u Spartaku.

Dejan Vidić je prosleđen na pozajmicu u Zemun, Strahinja Krstevski će narednih šest meseci igrati za Zvezdinu filijalu Grafičar, dok će se Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić i Mirko Ivanić boriti za minutažu u prvom timu.

Jeda od pomenute petorice imao je tokom priprema velikih problema sa povredom, a radi se o bivšem kapitenu kruševačkog Napretka Milošu Vuliću.

Kod Vulića se tokom priprema pojavio problem sa skočnim zglobom i nastup u poslednjem kontrolnom meču sa Mariborom ne predstavlja potvrdu da je povreda zalečena. "Žurnal" piše da se problem javlja zbog igranja na tvrdim terenima i da je jedna od opcija operacija.

Problem je u tome što bi Miloš Vulić, ukoliko se odluči za ovakav potez, odsustvovao sa terena između dva i tri meseca, što znači da bi propustio prolećni deo sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

To za Zvezdu ne bi predstavljalo veliki hendikep jer na poziciji koju pokriva Miloš Vulić trener Milojević ima Gorana Čaušića i Nenada Milijaša, ali i defanzivne vezne igrače Dušana Jovančića i Branka Jovičića.

Miloš Vulić bi u slučaju odlaska na operaciju bio u najvećem problemu. Pauza bi mu uskratila mogućnost da se tokom proleća adaptira i uklopi u tim, pa bi na leto krenuo od nule.

Sa druge strane, nije rešenje igrati sa hroničnom povredom jer se u praksi uvek pokaže da je u ovakvim slučajevima pre ili kasnije trajno rešenje jedino ispravno rešenje.

Sportske

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: