Zvezdino pojačanje puca od samopouzdanja! “Zvezdi sam ja falio”

Džoni O’Brajant u sredu je prošao lekarske preglede i zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Amerikanac se obavezao ugovorom do kraja ove sezone i stavio na raspolaganje treneru Saši Obradoviću.

Bivši krilni centar Makabija iz Tel Aviva i Lokomotive Kubanj istakao je da veruje da će mu period privikavanja proći brzo.

"Sve što želim je da donosim pobede klubu, timu. Znate moju igru, znam puno veština u ovoj igri posebno za visokog igrača, mogu da šutiram za tri poena,mogu da igram 'unutra'. Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra. Dolazim da pomognem timu da nastavi da pobeduje, da radim i igram naporno", rekao je O'Brajant u izjavi za klupski sajt.

O’Brajant poznaje od ranije veći broj igrača Zvezde, a u Lokomotivi je radio sa trenerom Bogdanom Karaičićem koji je sada deo stručnog štaba KK Crvena zvezda.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera u stručnom štabu. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen, stalo mu je do svojih igrača i mislim da će to preneti na nas. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam da krenem".

Foto: KK Crvena zvezda

Kao igrač Makabija nije mogao da oseti atmosferu Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Crvene zvezde zna puno i očekuje veliku podršku čim se za to steknu uslovi zbog pandemije.

"Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima, Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Jedva čekam da ih vidim na tribinama – napred Crvena zvezda!", poručio je O'Brajant.

b92