Zvezdino pojačanje jedva čeka da se pokaže

Momak iz Obale Slonovače nije stigao da pokaže svoj kvalitet jer se povredio po dolasku u klub

Fudbaler iz Obale Slonovače Seku Sanogo, koji je zimus stigao u Crvenu zvezdu i brzo se povredio, sada je spreman i jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu.

- Moram da kažem da se jako lepo osećam u Crvenoj zvezdi, imam izuzetno lepo mišljenje o čitavom klubu, a verujem da sam došao u dobar kolektiv.

- Zvezda je veliki klub sa bogatom istorijom. Cela fudbalska Evropa zna za ovaj klub i velika mi je čast što mogu da doprinesem ekipi.

- Zvezda ima mnogo dobrih igrača i mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema u budućnosti. Takođe, navijači ne treba da brinu, rezultati će svakako doći. Zvezda će sigurno i u budućnosti zadržati mesto koje joj pripada - rekao je Sanogo za klupski sajt.

Vezista koji je karijeru gradio u Tunu, Lozani, Jang Bojsu i Itihadu, ne krije da se odlično oseća i da jedva čeka da izađe na teren kako bi pokazao fudbalsko znanje.

- Iza mene je težak period, ali pun sam samopouzdanja i svakog dana izlazim na teren sve spremniji i zadovoljniji svojom formom. Radio sam u etapama i maksimalno sam se trudio da prevaziđem sve prepreke koje je povreda sa sobom donela. Za mene je ovo novo iskustvo i zato se svakog dana trudim da radim što bolje, kako bih se vratio i pokazao šta i koliko mogu - poručio je Sanogo.

(Telegraf.rs)