Zvezdino pojačanje izbačeno iz tima, sve krenulo NIZBRDO!

Srđan Spiridonović (26) je rođen u Beču i igrao je za omladinsku i mladu reprezentaciju Austrije

Srđan Spiridonović odstranjen je iz prvog tima poljskog Pogona do kraja sezone.

Tamošnji mediji prenose da je austrijski fudbaler srpskog porekla izigrao klub pričom o navodnoj povredi, a da je za sve kriva činjenica da se za njegove usluge interesuje šampion Srbije.

Pogon je prošlog leta kupio Spiridonovića za 150.000 evra iz grčkog Panioniosa, a krilni napadač u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 300.000 evra koju je Zvezda spremna da plati.

- Nismo morali mnogo da platimo za njegov transfer, imajući u vidu kvalitet koji poseduje. Znali smo šta dovodimo. Angažovali smo dobrog fudbalera, ali u teškim trenucima u karijeri i sa oscilacijama forme. Došao je kod nas u lošoj formi posle perioda neadekvatnih treninga. Njegovi golovi su bili izuzetno važni. Potvrdio je kvalitet i imao mnogo dobrih trenutaka. Međutim, došlo je do prekida prouzrokovanog korona virusom i ne znam šta se tada dogodilo sa Srđanom - rekao je trener Pogona Kosta Runjaić.

foto: Youtube / Printscreen

U klubu su posebno besni zbog povrede koju im je prijavio zbog koje nije igrao protiv Zaglebja.

- Rekao nam je da ima neku povredu zbog koje ne može da igra ni da trenira. Klub je ispunio svoje obaveze prema Srđanu od početka i podržao ga. Za uzvrat je ostavio tim na cedilu. Lično sam ga naviše podržao. Ako bih jednom rečju opisao njegovo ponašanje, to je antisocijalno. Za mene, Spiridonović više ne igra nikakvu ulogu u Pogonu i mislim da je slično sa svim igračima koji ga ne žele više u svlačionici - poručio je Runjaić.

Srđan Spiridonović (26) je rođen u Beču i igrao je za omladinsku i mladu reprezentaciju Austrije.