Zvezdino krilo se seli u Španiju (FOTO)

Rastanak Crvene zvezde i Milana Jevtovića čini se kao završena stvar, samo je pitanje gde će 26-godišnji Čačanin nastaviti karijeru.

U Grčkoj je prethodnih dana kružila vest da je Jevtović već otpočeo pregovore s Arisom, ali su se u međuvremenu na horizontu pojavili novi kandidati - Majorka i zasad neimenovani klubovi iz Rusije.

Činjenica je da Jevtović nije dobio pravu šansu da se dokaže u Ljutice Bogdana 1a, zbog čega mu je potraga za novom sredinom trenutno prioritet. Iz zemlje na obalama Egejskog i Jonskog mora provejava uverenje da se nekadašnjem fudbaleru čačanskog Borca, Antalije i Rozenborga najviše dopada ideja da karijeru nastavi u Španiji, gde se Majorka sprema da napravi odlučujući korak za angažovanje krilnog napadača. 

Navodno, Crvena zvezda će za obeštećenje tražiti sumu od 500.000 evra. Jevtović ulazi u poslednju godinu ugovora i nije se naigrao u crveno-belom dresu, svega trinaest utakmica uz četiri gola i 481 minut na terenu, ali pošto je Crvena zvezda ove sezone igrala Ligu šampiona, može da zahteva pomenuto obeštećenje. 

U Španiji se čak pojavila informacija da je Jevtović poručio svojim zastupnicima, braći Ivanu i Milanu Dudić da započnu pregovore s Majorkom, mada se može čuti da njegovi agenti nisu još stupili u kontakt s ljudima iz Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Majorka je zimus iz Brage, preko Crvene zvezde angažovala napadača Nikolu Stojiljkovića, ali je odigrao svega 53 minuta u Segundi kroz tri utakmice i nije zatresao mrežu. 

Tim sa egzotičnog španskog ostrva trenutno zauzima peto mesto u Segundi i dva kola pre kraja u igri je za plej-of, koji bi na kraju mogao da znači i povratak u Primeru.

mozzartsport