Zvezdinim igračima isplaćene novembarske plate i bonus po 20.000 evra

Ne svima po 20.000 evra naravno

Polusezona završena pobedom nad TSC-om, mogu u Crvenoj zvezdi da se podiče direktnim plasmanom u osminu finala Lige Evrope, ne toliko trenutnim zaostatkom za Partizanom, koji bi u slučaju sutrašnje pobede crno-belih nad Kolubarom mogao da naraste i na pet bodova. Trpeli su igrači i stručni štab kritike posle remija sa Radnikom u ponedeljak, ali će na zimske odmore otputovati u dobrom raspoloženju, jer koliko danas će im biti isplaćen i drugi deo novembarske plate što će reći da će klub izvesno ispuniti sve obaveze za kalendarsku 2021. godinu.

Ne samo to, igračima su već legle i premije za osvajanje prvog mesta u grupnoj fazi Ligi Evrope i direktan plasman u osminu finala Lige Evrope. Prema informacijama Mozzart Sporta oni sa najvećom minutažom, starteri uglavnom, dobiće po 20.000 evra. Ostali nešto manje.

Naravno, da je neko primio platu na vreme i ne bi trebalo da je posebna vest, mada svi znamo da srpski fudbal tradicionalno funkcioniše sa određenim kašnjenjima, posebno kad su premije u pitanju.

I u Crvenoj zvezdi postoje dugovanja koja se vuku još iz 2020. godine. Tada je igračima uplaćeno svih 12 plata, ali klub je insistirao na tome da one budu umanjene za 50 odsto zbog krize izazvane pandemijom korona virusa. Igrači su načelno bili spremni na određene ustupke, ali niko nije potpisao papir kojim bi takva mera važila za svih 12 meseci 2020.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mozzartsport