Zvezdini omladinci ponovo prvaci Srbije!

TSC savladao Partizan i dva kola pre kraja rešio šampionsku trku

Omladinci Crvene zvezde ponovo su najbolji u Srbiji. Drugi put uzastopno.

Crveno-beli su u subotu na svom terenu savladali Rad 2:1, a dan kasnije krunisanje im je omogućio TSC, koji je kao gost savladao Partizan 2:1 i ostavio crno-bele na devet bodova zaostatka dva kola pre kraja.

U dosadašnjih 36 utakmica izabranici Marka Neđićaostvarili su 26 pobeda, uz osam remija i dva poraza. Postigli su čak 103 gola, a primili tek 26.

Zvezdina deca na skeneru onog koji ih najbolje poznaje: Lazetićevo telo vredi milione, braći Mituljikić igrači Sampdorije tražili dresove

Zvezdina deca na skeneru onog koji ih najbolje poznaje: Lazetićevo telo vredi milione, braći Mituljikić igrači Sampdorije tražili dresove

Reč je o veoma perspektivnoj generaciji igrača rođenih 2003. godine, koju predvode blizanci Jovan i Nikola Mituljikić, na koje je oko već bacio slavni Ajaks.

I pored toga što je nekoliko važnih igrača zimus prekomandovano u Grafičar (LazetićStanković...), a iznenadno pojačanje iz prvog tima Andrija Radulovićdoživeo povredu, Neđić je uspeo da održi ritam sa svojim timom i dovede ga do titule.

Mladi trener (31) i sam privlači pažnju, jer mu je ovo četvrti trofej u isto toliko sezona u Zvezdinoj školi.

Prvo je bio najbolji u državi sa pionirima crveno-belih, zatim sa kadetima i sada omladincima, a u međuvremenu je uveo sa godinu dana mlađom selekcijom uveo Grafičar u Kadetsku ligu Srbije.

Mozzartsport