Zvezdini košarkaši u TOP formi

Crveno-beli deluju kao "zapete puške" pred sezonu punu velikih izazova

Što su odmarali - odmarali su. Košarkaši Zvezde su se okupili na startu priprema za novu sezonu, od ponedeljka su u pogonu, dva dana su se testirali, a od srede su u hali "Aleksandar Nikolić" pod komandom učitelja Radonjića.

Po onome što se može videti na fotografijama sa testiranja, Zvezdini igrači su na pripreme stigli spremni poput gladijatora, u top formi, zategnuti, bez suviška grama na sebi, što dovoljno govori o tome koliko su ozbiljno shvatili i ovaj izazov koji je pred njima.

Uz ekipu su pojačanja, Amerikanac Vajt, povratnici Mitrović i Kalinić, čiji je dolazak u klub nekako najviše razgalio crveno-beli navijački korpus. Mnogo se očekuje i od Stefana Lazarevića, Nikole Ivanovića...

Za pohvalu je i fizička sprema veterana Marka Simonovića koji će i naredne sezone biti pouzdan adut u rukama trenera Zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ekipa Crvene zvezde će osim kroz treninge, formu podizati i kako je to uobičajeno u ovom periodu, kroz seriju prijateljskih utakmica.

Crveno-beli su već potvrdili učešće na izuzetno jakom turniru u Minhenu, a o ostalim mečevima i rivalima javnost će biti blagovremeno obaveštena. kažu iz kluba.

U narednom periodu tim će trenirati u hali "Aleksandar Nikolić" a sa organizovanim aktivnostima (timskim treninzima) ekipa počinje 21.avgusta. Kompletne pripreme ekipa Crvene zvezde će obaviti u Beogradu.

(Telegraf.rs)