Zvezdina legenda žestoko osudila Stankovića! “Nikad nismo bili slabiji”

Nije štedeo reči.

- Zvezda nije imala hrabrosti, nije imala taktiku da napadne, nego samo da se brani. Normalno da vas na kraju utakmice kazne i izubite s 2:0 – rekao je u Živadinović.

Legendarn Milan Živadinović, poznatiji kao Bard, nije bio blag kada je komentarisao Crvenu zvezdu i Dejana Stankovića.

Živa je u emisiji “60 minuta s Vladom i Acom” na MaxBet radiju opleo po igri Zvezde protiv Hofenhajma.

- Ovde se namešta sve, pogotovo te društvene mreže. Zvezda nikad slabija nije bila. Hofenhajm je drugorazredna ekipa u Nemačkoj. Zvezda nije imala hrabrosti, nije imala taktiku da napadne, nego samo da se brani. Normalno da vas na kraju utakmice kazne i izubite s 2:0 – rekao je u Živadinović.

Da li Crvena zvezda ima tim za Evropu?

– Ima, nisu ovo velike ekipe, nema potrebe da se brani. Treba da im se suprotstaviš hrabrom i napadačkom igrom. Zna se da će sudije malo da naginje ka nemačkoj ekipi. I onda se desi da izgubiš bezveze.

 Da li će Stanković biti uskoro smenjen?

– Oni su krivi. Dok ne dobiju posao buše ljude koji su na tim mestima i plasiraju priču “Eh da sam ja na tom mestu, kad sam ja igrao…” Dejan Stanković mora da shvati da mora da bude prvo pet godina s mlađim kategorijama. Da shvati da vodi prvi tim Zvezde. Ljudi moji, da li zna ko je sve vodio prvi tim Zvezde… Branko Stanković, Miljan Miljanić, da ne nabrajam sve… Da bi bio trener Zvezde moraš da imaš neviđeno iskustvo, intuiciju i da znaš kako da razgovaraš s igračima - istakao je Živadinović u razgovoru za "60 minuta s Vladom i Acom".

Espreso