“Zvezdina dominacija ne postoji”

- Svaka čast, prvi su, ali dominacija ne postoji. Moraš da pobeđuješ u derbijima, da uzimaš titule, onda si dominantan - tvrdi Aleksandar Stanojević

Kako se bliži svetkovina srpskog fudbala, 163. večiti derbi, tako i akteri podgrevaju atmosferu.

Iako publike neće biti u nedelju popodne u Humskoj, vatre na samom terenu neće nedostajati, a to je jasno i posle istupa trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića koji je odgovrio generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću na nedavni medijski istup i tvrdnju da je "Zvezda dominantna u odnosu na crno-bele".

Na pitanje u kojoj meri sitne medijske čarke utiču na njega i ekipu, u motivacionom smislu, kormilar Partizana je dao zanimljiv odgovor:

- Znate šta, čarke uvek postoje, biće, i ja sam uvek za činjenice. Možemo da pričamo na ovaj ili onaj način o dominaciji kada se priča, ali dominacija je teška reč. To znači kada nešto radite u kontinuitetu. Ako pričamo o derbiju, onda je Partizan dominantan poslednjih godina.

- Ako hoće da budu dominantni moraće da dobiju 10-15 derbija da bi mogli da pričaju o dominaciji. Moji momci znaju šta su uradili na poslednjim derbijima, pobeđivali, i Zvezda nikako ne može da bude dominantna.

- Svaka čast, prvi su, ali dominacija Zvezde ne postoji! Moraš da pobeđuješ u derbijima, da uzimaš titule, onda si dominantan. Polako, ima vremena, ćeraćemo se još - poručio je Aleksandar Stanojević.

(Telegraf.rs)