Zvezdin štoper se zvanično preselio u Sloveniju

Pitanje je - da li će i dočekati svoj povratak na Marakanu?

Talentovani štoper Crvene zvezde, Andrej Đurić, zvanično je postao i punopravni član slovenačkih Domžala, objavio je klub. On je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici, ali je sada stavio paraf na ugovor do 2025. godine.

Đurić je letos otišao u Sloveniju kako bi dobio potrebne minute za svoje razvijanje, jer je bilo očigledno da u Zvezdi neće dobiti potrebnu minutažu. Tokom jesenjeg dela sezone, odigrao je čak 16 mečeva za Domžale i postigao je dva gola, što je bilo dovoljno da impresionira i čelnike ovog kluba.

Ovaj stameni štoper je uspeo da zabeleži i jedan nastup za Crvenu zvezdu, još tokom pređašnje sezone, kada mu je poverenje ukazao Dejan Stanković.

Detalji transfera nisu poznati, ali kako se može čuti iz pravca Slovenije, Zvezda neće inkasirati novac od ovog transfera, već je u ugovor stavljena klauzula o pravu preče kupovine, ali i podele budućeg obeštećenja za ovog fudbalera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sportski direktor Domžala, čuveni Senijad Ibričić, imao je samo reči hvale na račun štopera, ali se zahvalio i Crvenoj zvezdi za ovakav potez i saradnju kada je reč o karijeri fudbalera.

(Telegraf.rs)