Zvezdin Rus će zaigrati za reprezentaciju Srbije!?

Demantovao je priče, ali kaže da bi u slučaju poziva dobro razmislili

Prostrujala je prošle nedelje niotkuda čaršijom informacija o tome da je talentovani fudbaler Crvene zvezde, Jegor Prucev (20), dobio poziv da zaigra za mladu reprezentaciju Srbije.

Većina ruskih medija je objavila da je poziv stigao od selektora srpskog nacionalnog tima do 21 godine, Dušana Đorđevića.

Međutim, otac ruskog fudbalera je brzo demantovao takvu informaciju, ali je dodao da verovatno ne bi imao ništa protiv da njegov sin obuče dres "Orlova".

- Ne, ne znamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi - rekao je Igor Prucev za portal "Metaratings.ru".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Talentovani fudbaler je svakako dobio srpski pasoš u maju i zato se ne vodi više kao stranac u srpskom fudbalu. Međutim, pitanje je da li bi uopšte imao pravo da zaigra za mladu selekciju Srbije s obzirom da je odigrao dve utakmice za reprezentaciju Rusije do 21 godine.

Ipak, druga je priča kada je reč o seniorskom timu, tu bi već mogao da igra i za "Orlove".

Prucev je pre godinu dana stigao na Marakanu iz Sočija, odigrao je do sada 11 utakmica, ali kod Baraka Bahara trenutno nema minutažu, niti deluje da mu je planovima, pa bi moglo da se dogodi da do kraja leta bude poslat na kaljenje u neki drugi klub.

(Telegraf.rs)