Zvezdin rođendan se neće slaviti?

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova igraju prvenstveni meč protiv kruševačkog Napretka, a ceo događaj će proteći u znaku proslave Zvezdinog 75. rođendana.


Navijači pripremaju pravi spektakl, očekuje se njihov dolazak u velikom broju, bez obzira na aktuelne probleme koje pravi epidemija korona virusa.


Sportski događaji na otvorenom, dakle fudbalske utakmice, tokom vikenda će se odvijati uobičajeno, pa ''Delijama'' ostaje da u subotu ispune tribine našeg najvećeg stadiona.


Poziv im je, preko Zvezdinog zvaničnog Instagram naloga uputio dugogodišnji vođa ''Delija'' Vladimir Šavija.

''Svaka utakmica je bitna, igramo protiv Napretka. Rođendan ne sme da se slavi pred praznim tribinama. E, to je poruka za pravog navijača, svakog Zvezdaša", poručio je, između ostalog, Šavija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Utakmica će imati i humanitarni karakter, ulaznice će se naplaćivati sa simboličnih 75 dinara, a deo prihoda namenjen je odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinke u Tiršovoj.


''Krenuli smo od činjenice da svaki naš gledalac koji dođe na stadion može da kupi kartu, a nadam se da će biti i onih koji će kupiti i više karata i na taj način doprineti uspehu ove akcije.
Pokazali smo do sada da su zvezdaši ti koji se na pravi način odazivaju humanitarnim akcijama, a ponosni smo da većina takvih akcija upravo potiče kao inicijativa od naših članova'',
 izjavio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

sportske.net