ZVEZDIN PLAN! Još dva pojačanja i nova formacija

Na Marakani vešto kriju imena dvojice igrača sa kojima bi trebalo da aktiviraju pregovore posle neuspešnog pokušaja sa Sinkernagelom

Poslednje informacije govore da će sjajni Danac pojačati redove Votforda, a ljudima sa Marakane ostaje da rade na zacrtanim planovima.

Crveno-beli bi želili da do početka priprema, dakle do 8. januara, dovedu još dvojicu novih igrača. Ugovor sa crveno-belima su već potpisali Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko, a dobro odrađen posao predstavljalo bi ulazne transfere još dvojice momaka.

Nije tajna da je Crvena zvezda u pregovorima sa Duškom Tošićem. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić na sebe je uzeo obavezu da pokuša da nagovori bivšeg reprezentativca Srbije da karijeru završi na Marakani. Dvogodišnji ugovor vredan 800.000 evra je praktično spremljen, čeka se potvrdan odgovor igrača koji bi ojačao odbranu srpskog šampiona.

Dolasku Tošića obradovao bi se i Dejan Stanković, pošto ga je posle prekida prvenstva u Kini zvao nekoliko puta. Dozvolio mu da nekoliko sedmica trenira u opremi Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ulazni transferi bili bi finiširani dolaskom još jednog igrača ofanzivnih karakteristika. Kao što smo već napisali Sinkernagel je bio prva želja, ali Crvena zvezda ima još dvojicu igrača na radaru.

I za sada uspešno krije njihova imena. Zakleli su se na Marakani u zavet ćutanja, pošto ne bi bilo poželjeno da pikirani igrači čuju da su do danas bile rezervne opcije.

Može se čuti da je jedan Južnoamerikanac koji je prošle godine igrao u jednoj od najjačih liga Evrope.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bi praktično dolaskom Tošića i još jednog krilnog fudbalera, imao kompletan roster od prvog dana priprema. Mada se očekuje nova seča i pokušaj rasterećivanja igračkog kadra.

Prema pojedinim informacijama mladi šef stručnog štaba crveno-belih sprema se da uigrava formaciju 3-5-2, ili 3-4-1-2, koja je odlično funkcionisala tokom pojedinih evropskih mečeva.

Pored Tošića najvažnije uloge u odbrambenom bedemu imali bi Milunović i Degenek, u slučaju da ne napravi izlazni transfer. Za mesta na bokovima dovedeni su Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić.

Mozzartsport