Zvezdin napadač stavljen na transfer listu, Zvezda neće tolerisati takvo ponašanje

sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela danas potvrdio: novi trener Dejan Stanković i definitivno je precrtao Radživa van la Paru! I to ne zbog loših igara u jesenjoj polusezoni – a zaista su bile loše – no zbog lošeg ponašanja na prvom delu zimskih priprema na Kipru.

Zbog toga, Holanđanin ide na transfer listu, decidiran je Mrkela.


Po povratku ekipe sa prvog dela priprema razgovarao sam sa trenerom Stankovićem o Radživu van la Pari. On je dobio priliku da radi i da se nametne tokom priprema na Kipru, a na sve je odgovorio nedisciplinom i nezalaganjem. Takav stav Crvena zvezda nema nameru da toleriše  zbog toga neće putovati sa ekipom na pripreme u Antaliju. Biće mu obezbeđen trener sa kojim će raditi samostalno, a stavljen je na transfer listu kako bi većž ove zime promenio sredinu“, kaže Zvezdin sportski direkor.

Pitanje je samo koliko će crveno-beli uspeti da povrate novca uzevši u obzir da je Van la Para razočarao i igrački, a izgleda i ljudski? Podsetimo, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Zvezda ga je Hadersfildu platila 1.200.000 evra.

Toliko novca od obeštećenja teško da će dobiti, posebno kad imamo u vidu da zbog toga što je u ovoj sezoni već promenio dva kluba Van la Para može samo u neku ligu čiji se početak kalendarski ne podudara sa startom Superlige.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Skandinavija, možda Azija, Meksiko... Nije ni toliko bitno, sad je važno samo umanjiti štetu.

Mozzart