ZVEZDIN MAĐIONIČAR: Da li zaslužuje veću minutažu? (VIDEO)

Iako je Crvena zvezda uspela da osvoji novu titulu u Super ligi Srbije, Vladan Milojević je danas odlučio da izvede tim koji je veoma jak, odmarao je svega par fudbalera, ali su sa klupe šansu čekali igrači koji se nisu naigrali ovog proleća poput Milana Jevtovića, koji je na kraju i rešio pitanje pobednika.

Crvena zvezda je slavila sa 0:1 (0:0) u pretposlednjem kolu domaćeg prvenstva golom pomenutog Jevtovića.

Proleter je imao prvu šansu na utakmici, Mitrović je propustio kolosalnu šansu, potom je i Govedarica oprobao šut, ali promene rezultata nije bilo.

Nakon toga, Crvena zvezda preuzima inicijativu, pretili su preko Joveljića, uglavnom, a onda nova šansa za Proleter preko Mitrovića koji je propustio novu veliku šansu na utakmici, ponovo je poslao loptu pored gola.  

U nastavku Crvena zvezda je igrala bolje, Joveljić i Pavkov su imali šanse, a onda je Milojević odlučio da promeni Vukanovića, Joveljića i Simića, ušli su u igru Jevtović, Ebesilio i Jirka.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Igrao se 75. minut kada je Crvena zvezda stigla do nova tri boda, tada je Ebesilio izveo korner, golman domaćih je bio nesiguran, a to je iskoristio Milan Jevtović koji je postigao svoj treći gol za Crvenu zvezdu u zvaničnim utakmicama.

Pogledajte neverovatnu akciju u režiji Jevtovića počevši na 1:45.

https://www.youtube.com/watch?v=SzzEDaplNos

sportske