Zvezdin Lautaro Martinez rođen 2003. godine! Najveći talenat Zvezdine omladinske škole

Ivica Pavlović ishvalio svog pulena u razgovoru za italijanske medije

Crvena zvezda je ove zime nastavila trend promovisanja mladih igrača iz omladinske škole. Posle kaljenja u Grafičaru timu Dejana Stankovića su priključeni Ričard Odada i Nikola Stanković. 

Bilo je planirano da u Tursku pođe njihov ispisnik, ofanzivni vezista i polušpic, Mateja Bačanin, ali je posle dobrih igara u omladinskom timu on prekomandovan u redove Grafičara.

Dugo već Mateja Bačanin važi za jednog od najtalentovanijih igrača omladinske škole. Dominirao je ove sezone u omladinskoj ligi, iako se još nije fizički razvio. I pre toga su brojni skauti pratili plavokosog momka koji je standardan reprezentativac naše zemlje, a o njemu se priča na Apeninskom poluostrvu.

Zvezdina deca na skeneru onog koji ih najbolje poznaje: Lazetićevo telo vredi milione, braći Mituljikić igrači Sampdorije tražili dresove

Menadžer koji vodi računa o njegovoj karijeri Ivica Pavlović ishvalio ga je na sva usta u razgovoru za italijanske medije. Tačnije za navijački sajt Fjorentine koji ga je upitao da li u Srbiji postoje igrači koji bi u budućnosti mogli da pomognu timu iz Toskane.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

„Postoji igrač koji bi mogao da bude zanimljiv Fjorentini, ali i drugim italijanskim klubovima. Zove se Mateja Bačanin, igra za Crvenu zvezdu i rođen je 2003. godine. On se najbolje snalazi na mestu povučenog špica. Kao Lautaro Martinez“, rekao je Ivica Pavlović.

On se osvrnuo i na predstojeći duel Krotonea i Fjorentine. Reč je o čoveku koji je posredovao u transferu Miloša Vulića iz Crvene zvezde.

„Miloš je srećan u Krotoneu. Razgovarali smo pre meča protiv Beneventa i tada sam mu rekao da će da zatrese mrežu. On je jako ozbiljan momak i nisam sumnjao da će dobro snaći u Italiji“, dodao je Pavlović.

Mozzartsport