Zvezdin golman ide na pozajmicu u Tursku, otkup 350.000 evra

Milan Borjan je neprikosnoven, Zoran Popović predstavlja prvu alternativu, pominje se dolazak Nikole Vasiljevića iz surduličkog Radnika, a u takvim okonostima jasno je da za mladog Miloš Gordića ne bi bilo minuta na stadionu „Rajko Mitić“, zbog čega je talentovani golman Crvene zvezde rešio da se okuša u inostranstvu.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, 19-godišnji čuvar mreže seli se u Tursku.

Ime kluba se zasad drži u tajnosti, ali se zna da je reč o pozajmici na period od godinu dana, posle čega će biti moguć otkup za 350.000 evra. U suprotnom, ako Gordić ne zadovolji buduće poslodavce ili oni ne budu imali novca da ga angažjuju, vratiće se u Ljutice Bogdana 1a, s obzirom da je ugovorom vezan za srpskog prvaka do juna 2022.

Inače, Miloš Gordić je bio jedan od najboljih pojedinaca omladinskog tima crveno-belih koji se jesenas takmičio u UEFA Ligi mladih.

Mada će statistika kazati da je primio čak 13 golova na šest utakmica protiv Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija, oni koji su gledali mečeve uživo uverili su se da je spasavao Zvezdu težih poraza i to ga je, verovatno, preporučilo Turcima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prema našim saznanjima, još jedan talentovani dečak iz Zvezdinog podmlatka napušta kluba.

Krilni vezista Stefan Cvetković (21) koji je minule sezone nosio dres Grafičara i sa njim izborio plasman u Prvu ligu Srbije, dogovorio je relazak u Čukarički. Reč je o pozajmici, kako bi Cvetković dobio superligaške minute i prilagodio se na zahtevniji nivo fudbala.

mozzart