Zvezdin bonus vraćen na pozajmicu u Grafičar

Vezni fudbaler ponovo na pozajmici

Oštra konkurencija u veznom redu Crvene zvezde otpisala je Nikolu Stankovića i pre zvaničnog debija.

Naime, talentovani vezni fudbaler rođen 2003. godine koji je ovog leta priključen prvom timu šampiona Srbije, prosleđen je na pozajmicu u Grafičar gde je i proveo prethodnu sezonu.

Mladi fudbalski arhitekta upravo u redovima crveno-bele filijale je skrenuo pažnju stručnog štaba Zvezde te se našao na spisku najmlađih putnika na pripreme u Austriji gde je uz Marka Lazetića zaslužio poverenje i na početku sezone.

Iako je Stanković registrovan za utakmice na domaćoj i međunarodnoj sceni u zvaničnim susretima nije stigao da zabeleži debi pored konkurenata poput Sekua SanogaNenada KrstičićaNjegoša Petrovića, Veljka NikolićaPetra StanićaGelora Kange i nešto ofanzivnijih Mirka Ivanića i Aleksdandra Kataija, a činjenica da se ne bi izborio za konkretnu minutažu ove jeseni inicirala je odluku da bude prosleđen u Prvu ligu Srbije

Nikola Stanković, član šampionske generacije 2003, praktično je iz kadetskih voda uplovio u seniorski fudbal kroz grafičar za koji je prethodne sezone zabeležio minute na 23 utakmice.

U prvoligaškoj konkurenciji upisao je i tri asistencije, dok je u utakmici Kupa Srbije protiv Voždovca postigao i seniorski prvenac.

Mozzartsport