ZVEZDIN BISER ODLAZI SA ‘MARAKANE’: Boli me samo jedna stvar…

Dete Zvezdine škole se seli u Italiju, a istakao je da u svojoj dosadašnjoj karijeri u crveno-belom dresu ostaje žal zbog malog broja nastupa u prvom timu.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je juče objavio da će mladi bek Aleksa Terzić ovog leta preći u Fiorentinu.

Iako mu je isticao ugovor sa Zvezdom, klub će ipak dobiti obeštećenje od milion i po evra, jer Terzić nije želeo ‘tek tako’ da ode iz voljenog kluba.

– Krajem godine mi ističe ugovor sa Zvezdom. Mogao sam da odem za džabe u Italiju ili bilo koju drugu sredinu, ali nisam hteo. Osećam da ni Zvezda, a ni ja, ne zaslužujemo takav rastanak – započeo je Terzić.

U prvi tim je ušao zajedno sa Dejanom Joveljićem, ali Terzić nije dobio pravu šansu kao kolega iz napada.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Ja sam dete Zvezde, a proveo sam mnogo vremena na pozajmici u dresu Grafičara. Kada sam shvatio da ne mogu da se izborim za nastup u seniorskom timu šampiona Srbije, ponuda Fiorentine je došla kao poručena.

– Gledali su me u svim mečevima omladinske Lige šampiona, bili su veoma zadovoljni i poslali su konkretnu ponudu u klub – objašnjava Terzić.

Ostaje žal, ali će to pokušati da ispravi u budućnosti.

– Boli me što nisam izborio mesto u prvom timu, ali sam ubeđen da ću jednog dana, po povratku u Srbiju, da zaigram u njemu – rekao je Terzić.

hotsport.rs