Zvezdi stigla ponuda za BENA! Evo šta su odgovorili

Crvena zvezda nije pristala da zvanično najboljeg igrača proda za samo 1.500.000 evra u „milion rata“.

Kako MOZZART Sport saznaje, srpski šampion je odbio ponudu turskog prvoligaša Konje za napadača El FarduBena. Turci su za reprezentativca Komorskih Ostrva ponudili samo 1.500.000 evra, a da stvar bude gora, želeli su da obeštećenje isplate u deset rata.

Zato se rukovodstvo Crvene zvezde nije mnogo razmišljalo i ekspresno je poslalo negativan odgovor. Niti je Benigrač za hitnu prodaju, niti je ponuda turskog kluba ozbiljno uzeta u razmatranje.

Afrički napadač je u minuloj sezoni postigao 25 golova i upisao 11 asistencija u svim takmičenjima na 42 odigrana meča.

Bio je jedan od ključnih igrača na putu ka plasmanu u Ligu šampiona i odbrani titule u Srbiji. Zimus su se za njega interesovali neki kineski klubovi, ali ni tada nije stigla zadovoljavajuća ponuda.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nije tajna da je Ben jedan od igrača na koje Vladan Milojević najozbiljnije računa i ne želi da ga se odrekne bez preke potrebe. Ben bi sigurno trebalo da ostane makar do kraja kvalifikacija u Evropi, a vrlo verovatno i posle toga.

Ima ugovor do sledećeg leta i samo u slučlaju ekstra ponude bi moglo da se pregovara o njegovoj prodaji. Ova Konjina svakako ne spada u red takvih...