ZVEZDI NE TREBA BEK! “Nemamo problem na desnom beku, Gobeljić i Eraković pokrivaju poziciju”

Sportski direktor crveno-belih tvrdi da crveno-beli nisu deficitarni na poziciji uz desnu aut liniju, nakon što ke Kristijano Pićini napustio ekipu

Sportski direktor fudbalskog šampiona Srbije Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je danas da crveno-beli nemaju problem na poziciji desnog beka.

Tim sa Marakane sporazumno je raskinuo saradnju sa Italijanom Kristijanom Pićinijem, Milan Gajić pojačao je moskovski CSKA, pa je jedini klasični desni bek u redovima crveno-belih Marko Gobeljić.

Korektno smo se razišli sa Pićinijem. Imamo igrače koji mogu da zadovolje na toj poziciji. Jedan od njih je Gobeljić, odlično je odigrao protiv Zenita. I Eraković može da pokrije bekovsku poziciju i u nogama ima više odigranih mečeva na poziciji beka. Nismo deficitarni na tom mestu - izjavio je Mrkela za Sportski žurnal.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sportski operativac kluba iz Ljutice Bogdana govorio je i o statusu Filipa Falka i Rišaira Živkovića, koji bi trebalo da napuste klub.

- Živković nije u prvom planu. Razgovaramo o mogućem odlasku. Ima ponuda, videćemo. Falko je i dalje u Italiji, radi se na njegovom transferu - rekao je Mrkela.

(Telegraf.rs)