Zvezdi će biti oduzete poslenje tri titule!?

- Crvena zvezda je objavila da će morati da proda mlade igrače da bi mogla da preživi. Mala ilustracija toga da pljačka Crvene zvezde koja se godina sprovodi nad ovim narodom, ne planira da se obustavi - istakao je Pantić

Već godinama Željko Pantić ne prestaje da vrši verbalne napade na razne srpske klubove, a ponajviše Crvenu zvezdu u svojoj emisiji "Dođite na stadion", koja nosi ime stare emisije sa SOS kanala, koju je on vodio uz pomoć još nekolicine novinara.

Ovoga puta, napao je Zvezdana Terzića, njegov klub, državu, poredak, ali i činjenicu da će Zvezda uskoro postati trostruki uzastopni šampion Srbije.

Pantić napao Terzića i Zvezdu
Pantić napao Terzića i Zvezdufoto: Starsport©, Printskrin

- Crvena zvezda je objavila da će morati da proda mlade igrače da bi mogla da preživi. Mala ilustracija toga da pljačka Crvene zvezde koja se godina sprovodi nad ovim narodom, ne planira da se obustavi. Naravno da će da se nastavi prodaja mladih igrača da bi se za milione dovodili strani igrači. Te kombinacije se nastavljaju i doktor Zvezdan Terzić nastavlja sa svojom pričom - počeo je Željko Pantić u 272. emisiji “Dođite na stadion”.

Tu se napad nije zaustavio.

- U ponedeljak se nastavljaju treninzi, da se pošto-poto prvenstvo privede kraju i Zvezdi dodeli titula. U Francuskoj odluku o prekidu titule donosi država. Meni je potpuno svejedno, nijedna od prethodne tri titule Zvezde neće podneti test vremena i sve one će posle sloma ovog poretka biti oduzete, kao što su oduzete Juventusu - izjavio je Pantić.

Espreso