ZVEZDAŠI U TRANSU! Marin se vraća u Zvezdu!?

Zvezdan Terzić već obavio razgovor.

U Ljutice Bogdana se za zimski prelazni rok sprema pravi zemljotres jer su u Crvenoj zvezdi čvrsto rešeni da naprave još bolji tim, ali uz preduslov da prvo bude izboreno proleće u Evropi.

Posle pobeda protiv Libereca i Genta taj cilj ne deluje daleko, ali pred crveno-belima je još nekoliko utakmica u kojima bi mogli da ostvare taj cilj

Prva je u Belgiji 26. novembra protiv Genta, a već sada su u Ljutice Bogdana počelki da vuku poteze što se tiče zimskog prelaznog roka.

Već je napravljen usmeni dogovor sa Aleksandrom Dragovićem iz Bajera, a kako saznaje ''Maxbet Sport'' posle samo godinu će Zvezda probati da vrati Marka Marina.Marko MarinFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ova mogućnost se otvorila pošto je nekadašnji nemački reprezentativac na pragu odlaska iz Al Ahlija jer su Saudijci u potrazi za štoperom umesto napadača, a kako duguju crveno-belima još 900.000 evra na ime transfera Marina, postoji mogućnost dogovora dva kluba.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je već razgovarao sa Marinom i ukoliko se poklope sve kockice doći će do nove saradnje.

Ipak, ovaj posao će u velikoj meri zavisiti od drugih ponuda koje Marin ima iz Evrope, a navodno se raspituju grčki i turski klubovi.

Srbijadanas