ZVEZDAŠI U TRANSU! Bjelica najavio DOLAZAK U CRVENU ZVEZDU!?

Nemanja Bjelica je nedavno osvojio NBA ligu i tim povodom je na društvene mreže objavio jedan zanimljiv snimak. Ipak, mnogi navijači Crvene zvezde se nadaju da se iza njega krije nešto više...

Kakva godina za Nemanju Bjelicu! Reprezentativac Srbije uspeo je da sa Golden Stejt Voriorsima stigne do titule prvaka NBA lige i tako postane četvrti Srbin koji je uspeo da osvoji prsten.

A sada se "Beli" oglasio zanimljivim video snimkom na društvenim mrežama, koji je doveo do velikog broja komentara navijača Crvene zvezde!

Bjelica je dao doprinos Voriorsima u osvajanju NBA prstena, a posle pobede nad Bostonom, isplivali su i detalji kako je Nemanja napio jednog saigrača. A da se i dalje slavi, pokazao je Bjelica i na svom Instagram profilu.

On je objavio kratak snimak iz popularne video igre "Super Mario" na kojoj igrač prelazi igricu, što je aluzija na žargonski izraz "prešao igricu" kada neko od sportista napravi veliki uspeh.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tako je Bjelica "prokomentarisao" svoje osvajanje NBA lige, a u opisu snimka je ostavio i simbol prstena, jasne aluzije na taj trofej. Ali čini se i da su mnogi navijači Crvene zvezde videli u tome "još nešto više".

Zanimljivo, Zvezda je samo dan ranije proslavila rekordnu titulu prvaka Srbije sa majicama na kojima je pisalo "Tripla kruna" i to sa dizajnom koji podseća na nekadašnje video igre, poput "Super Marija".

Iako se izvesno radi samo o slučajnosti, navijači Zvezde su na Bjeličinu objavu ostavljali komentare kojima su priželjkivali njegov veliki povratak u Crvenu zvezdu nakon najvećeg uspeha u karijeri.

"Šta nam radiš Beli", "Neću moći da spavam čoveče" i "Što nam ovo radiš, ponoć je", bili su neki od zanimljivih komentara, a bilo je i onih koji su jasnije ostavljali poruke Bjelici. "Dođi kući, Nemanja", "Čekamo te, Nemanja" i "Ajde brate u Crvenu zvezdu", pisali su mu navijači kluba za koji je nastupao od 2008. do 2010. godine.

Mondo.rs