“Zvezdaši, gde ste?”

Najvatrenije pristalice se angažovale da podignu svest "običnih" navijača o važnosti narednih mečeva Stankovićevog tima

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u najvažniji deo jesenjeg dela sezone, pred crveno-belima su ključne utakmice na tri fronta u zgusnutom rasporedu i jasno je da je podrška navijača sada više nego ikad neophodna igračima Dejana Stankovića.

A nje baš i nema kada na red dođu okršaji u domaćim okvirima, tek nekoliko hiljada ljudi prati mečeve šampiona na "Marakani" u Superligi, otud i česte akcije najvatrenijih pristalica da animiraju i probude "kampanjce" da budu redovniji na tribinama.

Još jedna u nizu akcija Delija koja za cilj ima da pozove na masovniji dolazak na utakmicu desila se dan pred meč sa Voždovcem, a u pitanju su transparenti koji su kačeni na nadvožnjacima na autopoutu. Navijači su na ovaj način podsetili zvezdaše zbog čega bi trebalo masovnije da dolaze na utakmice Zvezde.

"Pobede u Evropi", "proleće na evro sceni", "borba za titulu", "vrhunski fudbal", "najjača Zvezda" i pitanje "Zvezdaši, gde ste?" - piše na nekoliko transparenata.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- "Zvezdi treba podrška da ne bude sama", "ponesi šal", "svi na stadion" - još tri su poruke koje su osvanule na dva nadvožnjaka, jednom novobeogradskom i drugom u blizini stadiona..

(Telegraf.rs)