ZVEZDAŠI BESNI! “Tom ološu trajno zabranite ulaz na Marakanu”

Pristalice crveno-belih jedinstvene u osudi huligana koji se usudio da vređa legendu svetskog fudbala na nacionalnoj osnovi

Navijači Crvene zvezde imali su još jednu magičnu evropsku noć, pošto je Marakana ostala "neosvojiva tvrđava" i za velikana iz Milana, koji je imao vođstvo od 2:1, igrača više u završnici, ali je Milan Pavkov u 93. minutu postigao gol za 2:2 i ostavio nadu pred revanš na San Siru.

Ipak, jedan ružan momenat mnogim navijačima Zvezde je pokvario utisak, vređanje Zlatana Ibrahimovića od strane prostaka, koji se nekako našao u novinarskoj loži, u kojoj je bilo više lica koji nisu novinari snimatelji.

Pošto je svim novinarima, koji su se grupisali na jednu stranu, bilo jasno da se ne radi o medijskom radniku, već o nekome ko se zahvaljujući ko zna kojim vezama našao na mestu na kojem nije smeo, klubu preostaje da pokuša da identifikuje izgrednika koji je obrukao čitav klub u svetu i pokvario spektakl.

Navijači Zvezde zgroženi su povicima koje je Ibrahimović čuo od strane ovog huligana. Već i na Tviteru, kada se pojavio snimak prvobitno, mnogi su se usprotivili i istakli da je to bruka i sramota

Mnogi se izvinjavaju Ibrahimoviću, ističu njegovu vezu sa Dejanom Stankovićem, Sinišom Mihajlovićem i Novakom Đokovićem, ali i podsećaju na njegov humani gest kada je donirao novac za akciju izgradnje 28 stanova za porodice u Obrenovcu koje su u poplavama 2014. godine ostale bez krova nad glavom.

Nažalost, mržnjom zadojena prostačina je sve to bacila po strani i nazivanjem Ibrahimovića, legende svetskog fudbala, "balijom", pljunula je po Zvezdi i Srbiji.

Ibrahimović je čak i pre meča izjavljivao da mu je žao što neće biti navijača, jer bi to bila ludnica od utakmice. Nažalost, navijača nije bilo, jer onda ovako "hrabri" huligani ne bi mogli da se istaknu, niti bi se njihovi povici čuli, a pravi navijači Zvezde bi sigurno pokazali poštovanje prema Zlatanu kakvo i zaslužuje.

Iskreni navijači Zvezde su besni, mnogi nisu mogli pošteno ni da proslave dobar rezultat protiv Milana, jer im je zbog ovoga bio gorak ukus u ustima. Samo na našu vest bilo je 170 komentara. Većina traži od kluba da se ogradi od osobe koja je vređala Zlatana, da se ona identifikuje, i da joj se trajno zabrani prisustvo na utakmicama.

Pogledajte i sami neke od najupečatljivijih komentara posle vređanja Zlatana Ibrahimovića na Marakani:

Telegraf.rs