Zvezda želi vezistu Šerifa ali Moldavci traže 2.000.000 evra

Videćemo da li će na kraju doći do dogovora između dve strane

Crvena zvezda polako, ali sigurno ulazi u ritam na pripremama za prolećni deo sezone i sa strane "promatra" ko bi to još mogao da pojača sastav do kraja zimskog prelaznog roka.

U fokusu je svakako fudbaler Šerifa iz Tiraspolja, Edmund Ado, ali nije sigurno da li će do tog transfera doći.

Na "Marakani" su spremni da za fudbalera moldavske ekipe izdvoje oko 1.000.000 evra, ali klub iz Tiraspolja ne želi da ga pusti za toliki novac, već traži znatno više.

Govori se da Šerif od crveno-belih traži duplo veću sumu, ali da je moguće da bi se našli tačno na "polovini", odnosno na 1.500.000 evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Aktuelna situacija ne znači da će se Zvezda tek tako povući iz priče. Zimski prelazni rok traje sve do 7. februara i nema sumnje da će beogradski tim povući sve niti kako bi privoleo Šerif na dogovor.  Njegov dolazak, prema mišljenju Stankovića, povećao bi konkurenciju i kvalitet u veznom redu.

Inače, Ado je nedavno učestvovao na Afričkom kupu nacija kao reprezentativac Gane, sa kojom nije zabeležio pozitivan rezultat, pošto je ispao već u grupnoj fazi takmičenja. Igrač Šerifa je drugačiji kalibar igrača u odnosu na Nenada Krstičića, Gelora Kangu, Petra Stanića i Slavoljuba Srnića, a uglavnom se ističe igrom u defanzivi.

Videćemo šta donose dani koji dolaze, odnosno da li će Zvezda krenuti u konačnu ofanzivu na igrača moldavske ekipe ili će dići ruke i sreću potražiti na nekom drugom mestu.

(Telegraf.rs)