Zvezda želi jednog od najbržih fudbalera u Srbiji: Mladi Gambijac VELIKA ŽELJA Crvene zvezde (FOTO)

Usman Marong jedno je od imena koje je na spisku crveno-belih za pojačanja tokom leta

Crvena zvezda na svom spisku za pojačanja ima više od 100 imena, a jedno od onih koje se razmatraju je i vezista Trajala Usman Marong, koji je tokom sezone jedan od glavnih igrača tima iz Kruševca.

Zvezdini skauti koji su ga pratili dali su za njega dobre ocene, pa je Marong procenjen kao igrač koji bi mogao da bude solidna investicija, koja ne bi mnogo koštala i u slučaju da se promaši s njim.

On ne bi bio priključen prvom timu, već bi ukoliko potpiše bio prosleđen na dalje pozajmicu, kako bi imao prostora da nastavi da igra i da se fudbalski razvija.

Vezista iz Gambije je tokom zime stigao u Trajal kao slobodan igrač i na 14 mečeva je postigao 6 golova i imao tri asistencije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Što se tiče ostalih pojačanja, Zvezda radi na pronalasku defanzivnog veziste koji nije sa loptom "na vi" kada je u pitanju igra napred. Jedno od imena koje se razmatra je Alhasan Vakaso iz Vitorije Gimaraeš.

Takođe, crveno-beli rade i na dovođenju štopera, a trenutno je u igri Radovan Pankov iz Radničkog iz Niša, koji je uveliko u pregovorima sa klubom sa Marakane.

Maronga krase velika brzina, ali i zavidna tehnika i dobar šut.

Sve to možete videti u priloženim snimcima:

https://www.youtube.com/watch?v=vMzQoN4cB4A
https://www.youtube.com/watch?v=7Qekuk_jUZ8
https://www.youtube.com/watch?v=j2ENMBW7u1A

Telegraf.rs