ZVEZDA ZAVRŠAVA NOVO POJAČANJE: Reprezentativac Srbije stiže na MARAKANU

Redovno je na spisku Mladena Krstajića, a tako je i na najnovijem za mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom

Nikola Vasiljević levo, pored Aleksandra Prijovića, Danijela Aleksića i Nemanje Miletića; Foto: MN Press

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Crvena zvezda je u završnim pregovorima sa golmanom Radnika iz Surdulice, Nikolom Vasiljevićem, i želi da završi njegov potpis pre odlaska na pripreme u Austriju.

Vasiljević je redovno na spisku Mladena Krstajića, a takav je slučaj i za mečeve protiv Ukrajine i Litvanije. Ipak, u reprezentaciji Srbije prednost imaju Marko Dmitrović i Predrag Rajković, pa on još nije debitovao za Orlove, iako je redovno na spisku reprezentativaca.

Vasiljević je bio na meti Zvezde i pre šest meseci, ali pregovori su propali u poslednji čas, jer je Radnik zhtevao obeštećenje, koje Zvezda nije želela da plati.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Interesovanje je sada ponovo obnovljeno, a Zvezda je spremna da ponudi nešto bolje finansijske uslove Surduličanima, ne bi li se odrekli usluge svog najboljeg golmana.

Nikola Vasiljević

Nikola Vasiljević u dresu Radnika iz Surdulice tokom meča protiv Zvezde na Marakani; Foto: MN Press

Zvezda je zimus nudila 100.000 evra, a sada je spremna i da duplira iznos, ne bi li Vasiljević postao novi golman Zvezde.

Iako crveno-beli u svojim redovima imaju Milana Borjana i Zorana Popovića, Vasiljević je označen kao trenutno jedan od najboljih golmana u Srbiji i kvalitet koji ne bi trebalo propustiti.

Svakako je da će mesto prvog golmana u narednoj sezoni biti zacementirano za Milana Borjana, ali ono što je problematično za Milojevića, i zbog čega želi da dovede Vasiljevića pre priprema, jeste to što će Borjan od 15. juna do 7. jula biti na Gold Kupu sa reprezentacijom Kanade.

Vasiljević bi tako trebalo da bude drugo pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, pošto je crveno-beli dres već zadužio Radovan Pankov, koji je prešao iz Radničkog iz Niša za 300.000 evra.