ZVEZDA ZAGRIZLA ZA VEZNOG: Francuz blizu Zvezde!

Beogradski crveno-beli ne žure sa angažovanjem pojačanja, dolazak iskusnog veziste u prvom planu

Nije Crvena zvezda pod imperativom dovođenja pojačanja i sa aktuelnim igračkim kadrom može da krene u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali postoji prioritet za popunjavanje jedne od pozicija. Angažovanje zadnjeg veznog podvučeno je kao osnovna potreba i traju aktivnosti da se dovede Žak Romao.

Hafez do Austrije

Karim Hafez će biti pojačanje Crvene zvezde na poziciji levog beka i očekuje se da do polaska ekipe na pripreme u Austriju postane član šampiona Srbije.

Dolazak Egipćanina otvara vrata Milanu Rodiću da nastavi karijeru u Belgiji, bliži je Standardu nego Anderlehtu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Imaju crveno-beli već dovoljno zadnjih veznih na brojnom stanju, ali ne igrača Romaovog kvaliteta. Sve analize odgovornih u klubu stale su u zaključak da bi predstavljao veliki oslanac na sredini terena i čeka se realizacija.

Romao ima još godinu ugovora sa Remsom, ali to neće predstavljati problem ukoliko bivši reprezentativac Togoa odluči da potpiše za Crvenu zvezdu. U toj misiji važan adut je i Marko Marin, nekadašnji saigrač prekaljenog veziste iz dana u Olimpijakosu.

Ima Romao 35 godina, ali je na fizičkom nivou u besprekornom stanju i odigrao je 36 utakmica minule sezone u francuskom šampionatu. Iza sebe ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope sa Olimipijakosom i marseljskim Olimpikom.

Žurnal