Zvezda već pušta karte za Makabi, evo po kojoj ceni možete gledati glavnu utakmicu za Ligu šampiona

Već danas navijači će moći da kupe karte za istorijsku utakmicu

Crvena zvezda tek treba da prođe pakao Haife, ali je marketing srpskog šampiona odluči da u prodaju pusti ulaznice za revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, koji je na programu 23. avgusta.

Crveno-beli su odlučili da ulaznice prodaju isključivo na blagajnama, pa će svi oni koji dođu na današnji duel protiv Voždovca (20:45) moći da kupe ulaznicu za ovaj evropski meč, što je posebno važno jer onlajn kupovina neće biti dostupna za ovaj duel.

Karte neće biti dostupne za prodaju državljanima Izraela, a prilikom ulaska na stadion svako će biti dužan da uz kartu pokaže svoj identifikacioni dokument.

Državljani Izraela će moći da budu smešteni isključivo u boksu odvojenom za gostujuće navijače.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Danas će blagajne raditi od 12 časova do 20 sati i 45 minuta. Zatim će se prodaja karata nastaviti od ponedeljka 15. avgusta tokom radne nedelje od 10 do 19 časova.

Cene karata su sledeće:

Zapad – 2400 dinara

Istok – 2000 dinara

Sever / Jug – 1000 dinara

Pored toga navijači Crvene zvezde moći će da kupe ulaznice i za duel u Izraelu. Karte će se danas prodavati u Servisu za članstvo na stadionu Rajko Mitić.  

Ulaznice koje su u prodaji su za navijačku tribinu, a cena iznosi 27 evra. Prodaja ulaznica za prvi meč će se odvijati i u ponedeljak od 10 do 19 časova takođe u Servisu za članstvo.

Karte za utakmicu u Haifi biće dostupne za prodaju i u Izraelu na dan utakmice .

Mozzartsport