Zvezda UNIŠTILA Novi Pazar sa 8 golova, zakazano finale sa Partizanom

Crveno-beli su već sve rešili u prvih 23 minuta igre kada su imali 5:0

Fudbaleri Crvene zvezde drugi su polufinalista Kupa Srbije, pošto su sa ubedljivih 8:0 savladali Novi Pazar na Marakani, čime su sebi zakazali novi, četvrti "Večiti derbi" ove sezone s Partizanom, koji je nešto ranije savladao Vojvodinu sa 2:1.

Rapsodiji Zvezde su doprineli El Fardu Ben, Milan Pavkov, Mirko Ivanić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nemanja Motika i Ohi Omoijunafo sa dva pogotka.

Pravi susret Davida i Golijata viđen je na najvećem srpskom stadionu, gde je Zvezda već od uvodnih minuta pokazala zašto je trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli Superlige Srbije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nisu dopustili Novom Pazaru ni promil šanse tokom 90 minuta, a to nije ni bilo moguće, s obzirom na to da u Novom Pazaru nije bilo Ibrahima Mustafe, njihovoh najopasnijeg fudbalera ovog proleća, koji je pozajmljen igrač Crvene zvezde.

Međutim, teško je reći da bi i Mustafa napravio neku razliku, jer fudbaleri Crvene zvezde su u prvom poluvremenu igrali nešto što je ličilo na popularnu dečju igru koja nosi naziv "Viktorije", koja se igra na samo jedan gol. 

Novi Pazar je imao poteškoće i da pređe preko polovine rivala, dok su crveno-beli samo ređali priliku jednu za drugom.

Od trenutka kada je glavni arbitar Miloš Milanovićpokazao na penal u 11. minutu, odnosno, kada je Ohipostigao gol za 2:0, tada je usledio i potpuni krah Novog Pazara, koji je u narednih 13 minuta primio još tri gola, te je Zvezda posle 23. minuta igre imala prednost od 5:0. U durgom poluvremenu crveno-beli su stali, ali su opet uspeli da postignu još dva pogotka.

Telegraf