ZVEZDA U PROBLEMU! Moraju hitno pronaći napadača

Crvena zvezda ima problem u napadu i hitno mora da pronađe zamenu za Dijega Falćinelija. To nisu Pešić i Prijović, okreće se napadaču strancu koji mora da ima visok kvalitet!

Crvena zvezda u četvrtak zvanično počinje pripreme za novu sezonu, a od pojačanja je za sada stiglo jedno, ali veoma krupno ime - Aleksandar Dragović.

\Dosta kasnije će se pridružiti saigračima pošto trenutno nastupa na Evropskom prvenstvu, pa će tako Zvezda morati bez njega da počne kvalifikacije za Ligu šampiona, a da li i bez novog napadača?

Zvezda je odlučila da ne otkupi Dijega Falćinelija, propali su pregovori sa Aleksandrom Prijovićem i Aleksandrom Pešićem, pa sada moraju da se okrenu alternativnim rešenjima...

S jedne strane Zvezda ne bi trebalo da žuri i da dovede napadača "samo da bi ga dovela", ali opet posmatrano iz drugog ugla - nalazi se u vrlo nezgodnoj poziciji pošto Dejan Stanković trenutno na raspolaganju ima samo Milana Pavkova.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tu je i mladi Nikola Krstović, koji bi najverovatnije trebalo da ode na pozajmicu, pa u nekom idealnom scenariju Zvezda bi trebalo da dovede dvojicu napadača.

Zvezda ne želi da joj se ponovi situacija od prošle godine kada je El-Fardu Ben morao da igra na poziciji napadača, što nije njegovo najbolje mesto u timu, kao ni to da nespremno pojačanje, poput Falćinelija, odmah uskoči na teren na najvažnijem meču protiv Omonije.

Zato u Zvezdi "češljaju" Evropu i traže inostrane napadače koji bi mogli da naprave razliku, pošto trenutno ne postoji dovoljno dobro domaće rešenje u špicu koje je i dostupno.

Ohi Omožiuanfo.

Ohi Omožiuanfo.IZVOR: MN PRESS

Tako je trenutno u prvi plan iskočio Ohi Omožiuanfo iz norveškog Moldea i pregovori su u odmakloj fazi, a čini se da će Zvezda dosta lakše ubediti napadača nigerijskog porekla da dođe na "Marakanu" nego što će njegov klub.

Omožiuanfo ima ugovor na još šest meseci i ne bi trebalo da puno košta, ali u Moldeu se takođe vode logikom da ne žele da ga izgube usred sezone jer je već dao devet golova.

To ujedno znači da će Zvezda morati da "pojača" ponudu Moldeu ako želi da ga dobije što pre, a to će biti problematično pošto ovog leta nije bilo još priliva od transfera. Stigle su određene ponude u klub, ali ne i za igrače koje žele da prodaju.

Dejan Stanković u Zvezdi.

IZVOR: MN PRESS

Tako crveno-beli ni pod tačkom razno neće pustiti Ivanića, Kataija ili Bena, ali bi bili voljni da pregovaraju oko Kange ili Petrovića, ako dođe prava ponuda.

Ako se pregovori sa Moldeom oko Omožiuanfa ne završe pozitivno već za nekoliko dana, Zvezda u tefteru ima još nekoliko zanimljivih rešenja iz inostranstva kojima će se okrenuti i pokušati da što pre reši gorući problem Dejana Stankovića.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija sa Kairatom ili Makabi Haifom je već 20. ili 21. jula...

Mondo.rs