Zvezda u pregovorima sa bivšim štoperom ROME (FOTO)

Kako su pregovori sa Galvezom propali, crveno-beli su se okrenuli drugim opcijama.

Kada je u pitanju kreiranje tima za narednju sezonu, misija rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana je da se prvo pronađe pojačanje na poziciji centralnog defanzivca.

Sve je bilo dogovoreno i to mesto je bilo ‘kaparisano’ od strane Aleksa Galveza, ali je španski defanzivac u poslednjem trenutku odustao od dolaska u Crvenu zvezdu. Kako se tridesetogodišnji štoper predomislio na aerodromu i odlučio da ne dođe u Beograd, crveno-beli su se okrenuli drugom rešenju.

Reč je Nombertu Đombertu, slovačkom internacionalcu koji nastupa za italijansku Peruđu. Srpski šampion je već otpočeo pregovore sa dvadesetšestogodišnjim defanzicem, a epilog bi trebalo da bude poznat narednih dana.

Ugovor koji štoper ima sa članom Serije B važi još dve godine, tako da će crveno-beli morati da plate obeštećenje ukoliko žele da ga dovedu.

https://www.youtube.com/watch?v=SMJFyFoKROM

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Đomber je rođen u Češkoj, a igra za nacionalni tim Slovačke, dok poseduje i mađarsko državljanstvo. Ovaj defanzivac pored pozicije štopera može da pokrije i mesta desnog bek i zadnjeg veznog igrača.

U karijeri je nastupao za Romu, Peruđu, Bari, Terek, Peskaru, Katanju i Baksku Bistricu gde je i ponikao. Tokom ove sezone u Seriji B odigrao je 30 utakmica i postigao jedan gol.

hotsport.rs