ZVEZDA U MUKAMA: Velika dilema oko tri igrača – Da li je sad nešto jasnije? (FOTO)

Ekipa Crvene zvezde već je doživela nekoliko promena tokom zimskog prelaznog roka. Angažovani su štoper Nemanja Milunović, napadač Dejan Vidić i vezista Miloš Vulić, ekipi će se na početku priprema priključiti i Erik Jirka iz slovačkog Spartaka iz Trnave, a redove aktuelnog šampiona napustio je Nemanja Milić, koji je otišao u BATE Borisov.


Šta dalje sledi?


Ovih dana se u medijima najviše piše o potencijalnom transferu štopera Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal, ili u Kinu, zatim o mogućem odlasku golmana Milana Borjana, ali i o Zvezdinom interesovanju za najboljeg strelca Superlige Aleksu Vukanovića.

O svemu ovome je za ''Žurnal'' govorio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Kada je u pitanju Degenek, Mrkela priznaje da bi mu bilo žao da odlični štoper ove sezone napusti Zvezdu, ali ako do toga dođe, Zvezda neće loše finansijski proći, jer otkupna klauzula iznosi tri miliona evra.


''Videćemo šta će da se dogodi u Miloševom slučaju, sigurno je jedino da je sjajan igrač i momak, uklopio se brzo i postao baš ono što smo i hteli'', izjavio je Mrkela.


Neizvesna je i situacija oko Borjana, a Zvezdin sportski direktor najavljuje razgovore sa sjajnim golmanom, posle čega će sve biti jasnije

.''Pokušaćemo da produžimo ugovor, zavisi od mnogo stvari. Crvena zvezda u pojedinim situacijama nije u situaciji da se takmiči finansijski sa mnogo moćnijim klubovima. Borjan je imao izvanrednu sezonu, logično je da ima interesovanja za njega'', objašnjava Mrkela.


Na kraju, Vukanović. Dobio je Mrkeline pohvale, ali više od toga sportski direktor Crvene zvezde nije želeo ništa da otkriva.
''Vukanović je odličan igrač, a nikada ne govorim da li smo za nekoga zainteresovani tokom prelaznog roka'', zaključio je Mrkela.

Sportske.net