Zvezda traži zamenu za defanzivca

Izgleda da se polako bliži kraj misije Milana Rodića u Crvenoj zvezdi i želja levog beka je da posle tri uspešne sezone sa crveno-belima ponovo se okuša u Evropi.

Posle Zenita i Krila Sovjetov defanzivac hoće u nove izazove i čeka zvaničnu ponudu, što crveno-belima “pravi posao” da pronađu naslednika. Spominjao se povratak Filipa Mladenovića, ali potencijalni reprezentativac planira da posle isteka ugovora sa Lehijom dobro unovči sezonu karijere.

Na meti su i pojedini stranci, ali su ulaganja ograničena i mesta se otvaraju rastankom sa Žanderom, Van La Parom i u najavi je odlazak Hose Kanjasa. Pod lupom je kako saznaje HotSport, iskusni Marko Momčilović, koji je slobodan posle četiri sezone u FCSB-a.

U Rumuniji je proveo sedam godina posle Javora, a njegova prednost u odnosu na konkurente pored činjenice da nema obeštecenje je i iskustvo. Nije produžio saradnju sa “rumunskom zvezdom” kao ni saigrač Bogdan Planić.

Ipak, lista za ovu poziciju nije još zaključena, tu je u prvom timu Marko Konatar, mada je njemu potrebno niz utakmica pored potencijala koji je pokazao u Grafičaru i na zimskim pripremama.

Hotsport.rs