ZVEZDA SPREMNA NA ZENIT: Ovo će biti sastav

Ekipa Crvene zvezde od dolaska u Austriju odigrala je tri kontrolne utakmice. Prvu je protiv lokalnog Vindišgarstena dobila sa 7:0, a onda dva puta remizirala - protiv rumunskog Kluža (1:1) i kiparskog Apolona (1:1).


Danas od 16 časova i 30 minuta imaće ubedljivo najjaču proveru, a rival će joj biti ruski Zenit, aktuelni šampion Rusije, koji na terenu sa kapitenskom trakom predvodi naš proslavljeni reprezentativac Bane Ivanović.


Utakmica će biti odigrana u Bišofshofenu, a direktan TV prenos najavljen je na TV Arena Sport 1.


Ono što navijače Crvene zvezde najviše zanima u ovom trenutku jeste koju startnu postavu će trener Vladan Milojević izvesti na teren.


U odnosu na prve tri utakmice, očekuju se određene promene, i to u veznom redu i odbrani.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Vujadin Savić bi trebalo da konačno zauzme mesto štopera, u tandemu sa Milunovićem, umesto Filipa Stojkovića koji je na toj poziciji neočekivano igrao u sve tri pomenute utakmice.


Stojković bi trebalo da se vrati na svoju poziciju, uz desnu aut liniju, mada je tu sada sve češće i Marko Gobeljić.


Napad će sigurno predvoditi Ričmond Boaći, a u veznom redu je najveća dilema ko će uz Jovančića igrati zadnjeg veznog jer je Jovičić imao problema sa povredom.


Da li Čaušić, ili možda Ivanić, koji je za sledeću sezonu planiran da deluje ofanzivnije, iza napadača, pa je to druga opcija za Ivanića u današnjem meču. U svakom slučaju, on će biti u startnih 11.

Uzimajući u obzir ove dileme, Zvezdin tim večeras bi trebalo da izgleda ovako:


Popović - Stojković (Gobeljić), Savić, Milunović, Rodić - Jovančić, Čaušić (Ivanić) - Ben, Ivanić (Jevtović), Marin - Boaći.

sportske.net