Zvezda spremila nagrade za navijače

Veliki podstrek za najvernije.

Kao što je najavljeno prilikom prodaje paketa karata za utakmice Lige šampiona, svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pravo da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za večiti derbi koji će biti odigran u nedelju 1. marta 2020. godine na stadionu Rajko Mitić.

Blagajne će ovim povodom biti otvorene nakon završetka utakmice sa Vojvodinom u subotu 22. februara 2020. sve do 22 časa (utakmica je zakazana za 18 časova) kao i u nedelju, ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova

Svaki vlasnik sezonske karte može preuzeti jednu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji ima kupljenu sezonsku kartu. Takođe, moguće je izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom. 

Mogućnost preuzimanja dodatnih besplatnih karata ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Sa druge strane, porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i za svaku od njih moguće je preuzeti dodatnu besplatnu kartu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Preuzimanje ovih karata na blagajni stadiona moguće je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Moguće je preuzeti kartu i za drugu osobu uz pokazivanje sezonske karte i kopije ličnog dokumenta vlasnika. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

Slobodna prodaja karata za večiti derbi počeće u sredu 26. februara 2020. o čemu će klub blagovremeno detaljnije obavestiti javnost.

srbijadanas