Zvezda sporazumno raskinula ugovor sa Kulibalijem

U pitanju je sporazumni raskid ugovora

Iskusni napadač Kalifa Kulibali više nije član Crvene zvezde, potvrdio je srpski šampion na svom zvaničnom Instagram profilu!

Crveno-beli su sporazumno raskinuli ugovor sa Kulibalijem koji je tokom leta stigao na Marakanu, ali nije opravdao očekivanja. Odigrao je samo četiri meča i dao je jedan gol.

Crvena zvezda je sporazumno raskinula ugovor sa napadačem Kalifom Kulibalijem. Naš klub želi fudbaleru iz Malija puno sreće u nastavku karijere - piše u saopštenju.

Kulibali je nedavno trebalo da pređe u francuski Amijen, o čemu je Telegraf prvi pisao, odnosno da ode na pozajmicu vrednu 200.000 evra. Ipak, posao se iskomplikovao u poslednjem času.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

A o tome zašto se fudbaler iz Malija nije snašao na Marakani govorio je i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Kulibali se nije snašao ovde, jedini je krivac, došao je potpuno nespreman u periodu kad smo igrali mečeve sreda-nedelja. Niko ga nije prihvatio na poravi način, ni stručni štab, ni navijači ni mediji. Pet godina je igrao u Francuskoj, ima ozbiljan CV. Nije se snašao, Zvezda je teška. I nije prvi put da se kvalitetan igrač ne snađe u Zvezdi - rekao je sredinom novembra generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić o Kulibaliju.

Telegraf.rs