Zvezda sklapa tim za Ligu šampiona! Stiže napadač Atalante

Napadač Atalante će narednih nekoliko dana zadužiti opremu crveno-belih

Crvena zvezda je na pragu angažovanja još jednog napadača, pošto se samo čeka da Emanuelu Late Latu istekne pozajmica i da i zvanično bude završena papirologija oko njegovog prelaska na Marakanu.

Nije tajna da je napadač iz Obale Slonovače, koji je pod ugovorom sa Atalantom, a prethodne sezone je igrao na pozajmici u Sent Galenu, želja Zvezde već neko vreme.

I generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, najavio je dolazak dva napadača, misleći tu na Žana Filipa Krasoa, koji je već stigao, ali i na Late Lata, ali nije želeo o imenima dok oni ne budu predstavljeni sa šalom oko vrata.

Late Latu pozajmica sa Sent Galenom ističe 30. juna, a nekoliko dana kasnije može se očekivati da će on zadužiti i opremu Crvene zvezde. Sve ide u dobrom smeru, kako nam je rečeno sa Marakane.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Late Lat je prošle sezone u Sent Galenu na 31 utakmici dao 14 golova uz 4 asistencije i on važi možda i za najveće pojačanje od svih.

Podsetimo, Zvezda je već dovela golmana Omrija Glazera, napadača Žana Filipa Krasoa, krilo Pitera Olajinku, vezistu Marka Stamenića i defanzivnog vezistu Edmunda Ada, tako da je tim za Ligu šampiona faktički kompletiran i novi trener Barak Bahar imaće više od dva meseca da uigra ekipu do početka Lige šampiona.

(Telegraf.rs)