“Zvezda se voli svakog trenutka, ne samo protiv Pjunika”

Najvatrenije pristalice Zvezde apeluju da na Marakani bude više navijača i na domaćim utakmicama

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, oglasili su se saopštenjem za sve navijače Zvezde, uz poređenje posete na utakmicama protiv Pjunika i Radnika iz Surdulice.

Delije smatraju da navijači Zvezde treba da dolaze u većem broju i na domaće utakmice, jer ona sada ima veliki značaj, pošto titula donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

Pošto je na meču sa Radnikom bilo 12.000 navijača, a protiv Pjunika 40.000, najvatrenije pristalice crveno-belih apeluju da na meču sa Vožodovcem u subotu od 20.45 bude što više navijača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Nekada davno pisali smo parolu "Zvezda se voli svakoga dana, a ne samo protiv Milana", pokušavajući da skrenemo pažnju zvezdašima da bi Zvezdu trebalo bodriti i protiv slabijih protivnika i na domaćim utakmicama. Došao je trenutak za parolu "Zvezda se voli svakoga trenutka, a ne samo protiv Pjunika".

- Prošle nedelje imali smo situaciju da je na Marakani na utakmici Zvezda - Pjunik (5:0) bilo preko 40.000 zvezdaša, dok je samo 3 dana pre toga na utakmici Zvezda – Radnik bilo svega 12.000 zvezdaša. Sigurno da je retko ko znao za FK Pjunik iz Jerevana pre nego što je postao protivnik Zvezde u kvalifikacijama. Taj Pjunik je po vrednosti tima i kvalitetu jednak, ili slabiji od našeg Radnika iz Surdulice. To se i pokazalo na terenu, u obe utakmice Zvezda je dominirala i do vrha napunila mrežu gostiju.

- Ali ogromna je razlika kada se pogleda ambijent na tribinama. Na Pjuniku je ambijent bio takav kao da je u pitanju derbi liga petice, dok je na Radniku delovalo tužno, u duhu domaće Superlige. U pitanju je isti stadion, isti igrači Zvezde na terenu, protivnik istog kvaliteta... Može se reći i da je isti značaj utakmice jer ove godine i domaće prvenstvo vodi direktno u Ligu šampiona.

- Odlična poseta protiv Pjunika pokazuje da nas ima, da volimo Zvezdu, i da je samo i isključivo do nas da li ćemo se pokrenuti da napunimo stadion. Ko god je bio na Marakani protiv Pjunika, trebalo bi da ima isti motiv da dođe i na Radnik i na Voždovac. Subota 20:45, Zvezda – Voždovac, svi na Marakanu - stoji u saopštenju Delija.

(Telegraf.rs)