Zvezda se raspitivala za vezistu Mačve! Moguć je transfer na Marakanu!?

Mačva sa nestrpljenjem čeka letnji prelazni rok

Iza šabačke Mačve je vrlo teška sezona. Mnogo finansijskih problema, slabi rezultati, velika neizvesnost kada je u pitanju borba za opstanak.

Međutim, i u takvim okolnostima Šapčani su uspeli da iznedre igrača koji bi mogao da bude jedna od zvezdi letnjeg prelaznog roka. Bar kada je reč o Srbiji.

Mladi vezista Branislav Knežević dobrim igrama skrenuo je pažnju brojnih klubova. Italijanski mediji su još tokom prošle godine, uoči zimske pijace, pisali da je za mladog kreatora igre zainteresovan i Udineze.

I taj podatak dovoljno govori, s obzirom da klub iz Udina ima odličan skauting i predstavlja sjajan regrutni centar za supertalentovane igrače širom Evrope. Takođe, pominjao se i Red Bul Salcburg kao vrlo zainteresovana strana za saradnju sa šabačkom Mačvom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ostao je Branislav Knežević u Mačvi, i u poslednja dva prvenstvena meča postigao isto toliko golova. Opet se pominje Udineze, ali i Crvena zvezda.

Prema informacijama MOZZART Sporta Knežević jeste jedan od igrača koji se našao na spisku skauting službe Crvene zvezde. Ljudi sa Marakane su lagano opipali puls momka koji može da igra kao defanzivni i ofanzivni vezista, ali je njegov menadžerski tim jasno stavio do znanja da je prioritet odlazak u inostranstvo. Tako za sada stoje stvari, mada je letnji prelazni rok daleko.

Ove sezone momak rođen 2002. godine je odigrao 20 prvenstvenih mečeva i postigao tri gola. Knežević može još dve sezone da popunjava mesto bonus igrača, što ga čini posebno zanimljivim Crvenoj zvezdi. Međutim, zasad na Marakani ne žele da budu agresivni, tim pre što brojni igrači iz omladinske škole čekaju šansu u prvom timu. Ali prate razvoj situacije sa Kneževićem i reagovaće ukoliko osete šansu da po povoljnoj ceni mogu da dobiju mladog kreativca.

Knežević je kompletnu omladinsku školu prošao u rodnom Šapcu. Debitovao je na početku ove sezone.

Mozzartsport