Zvezda se oprostila od Marinka Rokvića

Poznati pevač i veliki navijač Crvene zvezde - Marinko Rokvić, preminuo je danas u 68. godini života.

Poznati pevač Marinko Rokvić je osim interesovanja za muziku koje je pokazivao od malih nogu, uvek je imao pasiju prema fudbalu.

Preciznije - prema Crvenoj zvezdi, o kojoj je uvek govorio u superlativima i nikada nije zaobilazio priliku da pokaže koliko je privržen crveno-beloj boji.

Klub se povodom smrti pevača oglasio saopštenjem:

https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3414865-preminuo-marinko-rokvic

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Bio je Marinko redovan gost na fudbalskim utakmicama, zdušno je pratio klub i saosećao je sa svim uspesima Crvene zvezde. Bio je i kandidat za Skupštinu kluba. Nažalost, nedavno su se u medijima pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je u lošem stanju, a danas nas je iznenadila i šokirala vest da je preminuo.

- Poznati pevač, muzički doajen koji za sobom ostavlja brojne hitove kojih ćemo se zauvek sećati i koje ćemo sa ponosom pevati, poput "Skitnica", "Potražiću oči nešto zelenije", "Ti za ljubav nisi rođena", "Zanela me svetla velikoga grada", "I kad me svi zaborave"...

- Još uvek odzvanjaju čuvene rečenice: "Ja sam zvezdaš ceo život!", ''Davni su to dani kada sam zavoleo Zvezdu, bilo je to vreme Dragana Džajića. I danas redovno pratim mečeve i imam miljenike među fudbalerima. To su Katai, fenomenalan igrač, Ivanić, pa Borjan, koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona."

- FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Rokvić! Neka mu je večna slava - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Telegraf.rs