ZVEZDA SE OGLASILA POVODOM DERBIJA: Sjajne vesti za navijače crveno-belih, za Partizanove ponovo rampa!

Klub sa Malog Kalemegdana dočekuje ekipu Partizana na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Prvi meč igra se u subotu od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ a crveno-beli su osvajanjem prvog mesta obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj serijikoja se igra na dve dobijene utakmice.

Povodom predstojećeg meča crveno-beli su obavestili sve svoje navijače da će ulaz na tribine dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ za prvu utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti deljene u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Raspodela i prodaja karata za utakmicu počinje u četvrtak u 12 časova.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za prvu polufinalnu utakmicu prodavaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova. Broj dnevnih ulaznica u ovim sektorima za ovu utakmicu je izuzetno ograničen, jer klub želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica, a njihov broj u ovim sektorima je veliki.

FOTO: STARSPORT

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bitno je naglasiti i to da jedna osoba može da preuzme ili kupi najviše četiri ulaznice uz obavezan lični dokument. Takođe, crveno-beli obaveštavaju javnost i da nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu neće biti dozvoljen ulazak u halu, što je kako se navodi u skladu sa propisima takmičenja. Sektori namenjeni gostujućim pristalicama ovog puta biće otvoreni za domaće navijače.CENE ULAZNICA: PARTER B –  500VIP LOŽA – 900PLAVA LOŽA – 700BELA LOŽA – 600POČASNO MESTO BOČNO I RED – 4.000POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ I RED – 5.000POČASNO MESTO BOČNO II RED – 3.000POČASNO MESTO BOČNO III RED – 2.000POČASNO MESTO I RED – 5.000POČASNO MESTO II RED – 4.000

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 19 časova, a kapije dvorane biće otvorene tri sata pred utakmicu.

HOTSPORT.RS