Zvezda saznala imena svih rivala na pripremama

Crveno-beli prvu utakmicu igraju 24. juna

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi deo letnjih priprema na Zlatiboru, gde su odigrali jedan kontrolni meč protiv Jedinstvo Puteva (2:1).

U drugom delu, tokom priprema u Sloveniji, crveno-beli će odigrati još tri utakmice protiv tamošnjih prvoligaša Brava, Domžala i Kopera - dok je "generalka" zakazana za početak jula protiv Zenita u Rusiji.

Zvezda najpre 24. juna igra proptiv Brava, tima koji je završio na 5. mesto slovenačke lige, tri dana kasnije rival će biti Domžale, a 30. juna crveno-beli će na megdan vicešampionu Slovenije.

Zatim sledi put u Rusiji, tačnije u Soči, gde će na stadionu istoimenog kluba Zvezda odmeriti sdnage sa šampionom te zemlje - Zenitom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda i Zenit sarađuju dugi niz godina, a tome je veliki doprinos dala i kompanija "Gazprom", koja je generalni sponzor Crvene zvezde, ali i ruskog kluba. Verujemo da će predstojeća utakmica dodatno ojačati saradnju našeg kluba i Zenita, a ujedno će biti odlična provera za naš tim pred naredne izazove - stoji u saopštenju kluba.

Inače, vredi pomenuti da su crveno-beli u utorak predstavili i drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U ponedeljak je dres zadužio i Kings Kangva čiju izjavu možete pogledati ispod.

(Telegraf.rs)